"Час"
"Спека? Вимагайте скоротити робочий день!" Навіть короткочасні дощі та грози не рятують Україну від пекельної спеки. За прогнозами Укргідрометцентру, спека продовжиться. Порятунок у вигляді значного зниження температури повітря прийде лише з другого тижня серпня.

Також читайте у номері: "стукач" - знахідка для Кабміну ". В уряді не менш спекотно, ніж у нас з вами за вікном. Йде гаряча боротьба з відмиванням злочинних прибутків. Ріелторів зобов'язали повідомляти державі про операції на суму більше 400 тис.грн. , а адвокатів, нотаріусів та бухгалтерів і того менше - понад 150 тис.грн. Таким чином, покупець одно-або двокімнатної квартири в Харкові або навіть дачки за містом автоматично потрапляє під підозру в тому, що його прибуткии отримані незаконно. Саме "під підозру ", тому що ступінь вашої підозрілості буде визначати, так би мовити, сам оператор послуги.

"Комсомольська правда в Україні" (харківський випуск)
"У Саржиному яру влаштують майданчик для йогів". До Дня міста навколо джерела впорядкують територію. Влада обіцяє до цього терміну зробити стільки, що харків'яни навіть не повірять, що таке може бути.

Також читайте у номері: "арештантів відправлять на Диканівку". На території Диканівської виправної колонії № 12 виділили ділянку для арештних будинків. У ньому зможуть відбувати покарання близько 60 осіб. Коли він буде введений в експлуатацію, начальник управління Держдепартаменту з питань виконання покарань у Харківській області Анатолій Сліпченко поки сказати не може. За його словами, необхідність створення арештних будинків викликана тим, що Харківський СІЗО переповнений.