"Вечірній Харків"
"Харків позбудеться Вічного вогню?". Кілька міських меморіалів можуть залишитися без Вічного вогню - заборгованість за блакитне паливо змушує комунальників замислюватися про відключення їх від газопостачання.

Також читайте у номері: "Художник збере апостолів з мільйона фрагментів". Харків'янин Олег Лазоренко закінчує унікальний проект - мозаїчні полотна із зображенням дванадцяти апостолів. На кожну картину йде від 50 до 100 тисяч маленьких шматочків паперу.

"Час"
"Громадянин стукає до суду. Конституційного ...". У понеділок Україна відзначить День Конституції. Хоча соціологи стверджують, що зі змістом цього документа не знайомі більше половини населення, святкувати будуть усі - вихідний  усе ж таки.

Також читайте у номері: "Андрій Тимчук, молодий, освічений, досвідчений". Учора голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін представив трудовому колективу ДП "Харківський приладобудівний завод ім.Шевченка" нового керівника - Андрія Тимчука.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"У місті почнуть позбуватися сухих дерев". На ці цілі в мерії виділили 5,6 млн.грн. Фахівці кажуть: пиляти потрібно все, що було висаджено відразу після війни.

Також читайте у номері: "На продовженнi спуску Жилярді будуть однакові паркани і тротуари з освітленням". Робітники на вулицях Чебишева і Чкалова вже оновлюють пішохідні доріжки, ставлять освітлювальні ліхтарі і чекають зручного моменту, щоб покласти останній шар асфальту.