"Вечірній Харків"
"Мешканці аварійного дому змушені жити в коморі". У центрі міста сім'я з семи чоловік чотири місяці живе практично просто неба - під час весняної відлиги стеля, що постійно намокала через дерв'яний дах, звалився прямо в квартиру. "Ми живемо без вікон (рами від вогкості розсохлися і наполовину вивалилися), стелі і практично без підлоги. Маючи своє житло - ми бомжі", - скаржиться власниця злощасної квартири Людмила Юркевич.

Також читайте у номері: "Харківські "Ямакасі" підкорили Держпром". Місцеві любителі паркуру кілька разів піднімалися на дах Держпрому. Перший раз було дуже важко через холод: коли сходили по залізних лісах, дуже мерзли руки, розповідають хлопці.

"Час"
"Музей в Змієві: гарантійний термін - до кінця року?". Днями кілька десятків мешканців Змієва вийшли до стін райдержадміністрації з вимогою не переселяти місцевий краєзнавчий музей за межі райцентру.

Також читайте у номері: "Про хліб насущний ...". Чергова робоча поїздка голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна відбулася в Дергачівський район.

"Газета по-харківськи"
"Коли сказали, що дружина померла, я вирішив, що це злий жарт". Рідні жінки, яка померла у приватній клініці Харкова, стверджують: причина смерті - халатність медперсоналу.

Також читайте у номері: "Наші в Непалі, або Борщ з непальським акцентом". Українські альпіністи зійшли на одну з найвищих вершин на планеті - восьмитисячник Макалу в Непалі. В експедиції брали участь і двоє харків'ян.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Директор КП "Центр поводження з тваринами" Юлія Шаповалова: "Ніякого відстрілу бездомних собак не буде!". Спеціаліст відповіла на питання читачів газети.

Також читайте у номері: "потопаючих хочуть рятувати за рахунок орендарів". Переважна більшість людей в нашій області гинуть саме в орендованих водоймах, стверджує автор статті.

"Сьогодні"
"Лазерний наступник "Візира" вже у Харкові". Вимірювати швидкість автомобілів працівники ДАІ будуть лазером. В арсеналі харківських автоінспекторів з'явився наступник "Візира" - новий прилад американського виробництва. Лазерний вимірювач швидкості "TruCAM" презентували минулої осені, але ловити порушників за його допомогою ще не пробували.

Також читайте у номері: "Як збираються провести відпустку відомі харків'яни". Час відпусток у розпалі, харків'яни їдуть із задушливого міста до води. Ми з'ясували, як планують провести законний відпочинок чиновники та інші відомі земляки.