IV парад наречених пройде в Харкові 5 червня. Як повідомив сайт заходу, він спрямований на популяризацію інституту шлюбу і сім'ї та підготовку молоді до сімейного життя.

Парад розпочнеться конкурсним дефіле учасниць у весільному вбранні і фотосесією. Потім наречені пройдуть містом від вул. Пушкінської до Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.Лисенка, де і відбудеться офіційне відкриття параду.

Учасниці відповідно до своїх образів будуть поділені на шість тематичних груп: українські, англійські, американські, індійські, японські та іспанські наречені. У рамках параду відбудеться низка фотосесій, також будуть підбиті підсумки танцювального конкурсу "Весільний вальс" та конкурсу стилістів "Кращий образ нареченої".

Довідка "SQ". Парад наречених - щорічний захід соціального характеру, який акцентує увагу городян на таких поняттях, як сім'я, шлюб і материнство. Проходить за підтримки Харківської міськради, Харківського міського центру дозвілля молоді, а також Харківського міського управління юстиції. Перший парад наречених пройшов у Харкові 2008 р.

Офіційний організатор параду наречених в Україні - каталог "Весілля в Харкові". Захід проходить і в інших українських містах.