Низку культурних, спортивних та соціальних заходів для молоді планується провести цього року в Харкові. Про це 24 січня повідомив журналістам начальник управління у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради Костянтин Підгорний.

За його словами, у 2012 р. у Харкові відбудуться вже традиційні ігри Харківської відкритої молодіжної ліги КВК, Харківської відкритої міської шкільної ліги КВК, фестиваль "Студентська весна", Вахта пам'яті (заходи, присвячені Дню Перемоги), конкурс "Міс Юність", День молоді, великі пейнтбольні маневри "Сталкер. Чисте небо", парад наречених, чемпіонат Харкова з бодібілдінгу. Крім того, цього року в Харкові пройдуть фестиваль паркуру та вуличної акробатики, сальса-фестиваль, посвята у студенти, проводи в армію, фестиваль зі сноубордингу "Снігова майстерня", фестиваль танцю "UDS фест", конкурс "Молода сім'я року".

За словами К.Підгорного, на реалізацію програми "Молодь Харкова", в рамках якої пройдуть ці заходи, цього року виділено 1,35 млн.грн.