Харьковские предприниматели проводят митинг протеста против Налогового кодексаХарківські підприємці 22 листопада проводять мітинг на пл.Свободи проти прийнятого Верховною Радою (ВР) України Податкового кодексу. В акції беруть участь близько 1 тис. осіб. Вони тримають плакати: "Ми за чесні податки", "Слуг народу" на смітник ", також на мітингу є прапори Народного руху України та ВО "Батьківщина". Серед мітингувальників є таксисти, близько 20 машин таксі стоять на площі.

Крім того, за інформацією обласної профспілки підприємців, у Києві в акції протесту проти Податкового кодексу в Адміністрації президента України беруть участь близько 500 підприємців з Харкова.

Довідка "SQ". 7 жовтня ВР прийняла в першому читанні проект Податкового кодексу, внесений Кабінетом міністрів України. 16 листопада парламент розпочав розгляд проекту в другому читанні.

У цей день у Харкові та інших великих містах України відбулися акції протесту проти Податкового кодексу. 18 листопада 2010 ВР прийняла в другому читанні і в цілому проект Податкового кодексу України в редакції Кабінету міністрів. "За" проголосували 269 народних депутатів.

22 листопада в Києві та інших містах України продовжилися акції протесту проти Податкового кодексу. Учасники акцій вимагають від президента України Віктора Януковича ветувати цей документ.