"Вечірній Харків"
"Захворюваність кишковими інфекціями збільшилася вдвічі". У цьому сезоні стан захворюваності гострими кишковими інфекціями викликає у медиків тривогу. Спостерігається збільшення захворюваності на гастроентероколіт та сальмонельоз.

Також читайте у номері: "Великий теніс  "з'їдає" 30 пар взуття на рік". Харківська тенісистка Еліна Світоліна досі не може прийти в себе від успіху, що раптово обрушився на неї. Трохи більше місяця тому 15-річна дівчинка виграла одне з найпрестижніших у світі тенісних змагань - юніорський турнір Ролан Гаррос. Завдяки цій перемозі Еліна одним махом отримала не тільки всесвітнє визнання, але й звання майстра спорту. Щоправда, призових на юніорських турнірах не передбачено - вважається, що спочатку треба заробити ім'я.

"Час"

"На "Турбоатомі" доведеться попотіти ..." Харків стає центром українсько-російського співробітництва в атомній енергетиці. Представники провідних російських і українських галузевих підприємств та інститутів, серед яких Нижегородська інжинірингова компанія "Атоменергопроект", концерн "Росенергоатом", Ростовська АЕС, "Об'єднані машинобудівні заводи", з'їхалися до столиці українського турбобудування, щоб обговорити спільні проекти.

Також читайте у номері: "Субсидія - зло чи благо?" Анонсувавши з 1 серпня підвищення ціни на газ для населення, уряд вирішив "підсолодити пігулку" ошелешеним споживачам, знизивши на 5% поріг рівня прибутків, що дає право на отримання субсидії. Харківський правозахисник, експерт з питань ЖКГ Михайло Гаєвський вважає, що система субсидій порочна за своєю суттю і в нинішній ситуації може лише "загнати" в глухий кут житлово-комунальну сферу.

"Комсомольська правда в Україні" (харківський випуск)
"Погорільці тиждень прожили на сходовому майданчику". Сімейна пара незрячих пенсіонерів, постраждалих від пожежі в їхній квартирі в шістнадцятиповерхівці на Олексіївці, вже котрий день намагається домогтися хоч якоїсь допомоги від влади всіх рівнів. Але поки виручають тільки сусіди.

Також читайте у номері: "спекотніше за все провідникам, водіям і кухарям". "Комсомолка" з'ясовувала, хто в Харкові переживає аномальне літо важче за інших.