Виконавчий комітет Харківської міськради 22 червня на своєму засіданні затвердив список робочих місць для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які закінчують цього року професійно-технічні навчальні заклади. Список робочих місць затверджений на 2011 рік.

Діти-сироти будуть працевлаштовані в різні державні, комунальні та приватні підприємства, установи та організації, а також до вищих навчальних закладів міста. Зокрема, робочі місця надають заводи "Турбоатом" і "Електроважмаш", СКП "Харківзеленбуд", Харківський зоопарк, структури ПЗ, Національний фармацевтичний університет та інші структури.

Довідка "SQ". У квітні виконком Харківської міськради прийняв рішення "Про працевлаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які закінчують професійно-технічні навчальні заклади у 2011 році". Тоді ж визначили перелік підприємств, організацій і установ, де були заброньовані перші робочі місця для 89 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.