"Вечірній Харків"
"Шевченківці" перекриють залізницю?". Співробітники Харківського приладобудівного заводу ім. Т. Г. Шевченка оголосили безстрокову акцію протесту. Протягом трьох останніх років зарплату вони отримували лише частково - заборгованість становить понад 20 млн. грн. Доведений до відчаю трудовий колектив вчора не вийшов на роботу і перекрив проїжджу частину по вулиці Жовтневої революції.

Також читайте у номері: "Людство все далі заганяє себе в ірреальний світ". Психосоматичні захворювання стрімко омолоджуються. Років тридцять тому гіпертонія в 50 років була рідкістю, ішемічна хвороба серця починалася зазвичай не раніше 60 років. Зараз і у студентів не рідкість нездорове серце, тиск 160/90, стали частіше виявлятися і депресивні стани. До речі, їх не можна пояснити тільки тим, що Україна переживає складні часи. У благополучній Америці ситуація не краща: 40% американців приймають антидепресанти. Те ж відбувається і в Європі, відзначає автор статті.

"Час"
"Держакти на землю - ефект поламаного принтера". Черга на друк державних актів на землю стрімко збільшується, стверджує автор статті. Чому на Харківщині тисячі законних власників землі досі не можуть отримати "простий папірець" - державні акти на землю? У чому причина того, що громадяни не можуть скористатися своїм правом на безкоштовне оформлення документів? І коли закінчиться нескінченне очікування отримання держакта, що розтягнулося для деяких власників земельних ділянок на кілька років?

Також читайте у номері: "У "шевченківців" терпіння закінчилося". Вчора біля прохідної заводу ім. Шевченка відбулася акція протесту. Близько 300 співробітників заводу вимагали виплати боргів із заробітної плати. Вони повісили замки на прохідну заводу із зовнішнього боку. Після безрезультатних переговорів з і. о. директора заводу Віктором Гущиним та заступником начальника Головного управління промисловості, транспорту і зв'язку Харківської облдержадміністрації Георгієм Калабіним робочі перекрили проїжджу частину вулиці Жовтневої революції, на якій розташований завод.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Михайло Добкін: "У тому, що трапилося ДТП одним із винуватців був я". Аварія сталася в неділю близько першої години дня. Окрім автомобіля Михайла Добкіна, на трасі Зміїв - Харків вм'ятини отримали ще дві машини. "Комсомолка" зібрала думки про причини аварії свідків і ДАІ , а також коментар самого губернатора.

Також читайте у номері: "На Південному вокзалі ремонтують підземні виходи на платформи". Один з тунелів закрили цілком, другий - частково. Пасажирам тепер доводиться стояти в "пробках" по п'ять-десять хвилин.

"Сьогодні"
"Михайло Добкін потрапив в ДТП під Змійовим". Губернатор Михайло Добкін потрапив в аварію. ДТП за участю першої особи області відбулося в неділю вдень в Змієві.

Також читайте у номері: "За рік без грошей стали бомжами". Харківські заводчани у відчаї. Люди знову виходять на шляхи і зупиняють трамваї. Вчора до вже популярного методу вибивання зарплат вдалися сотні співробітників приладобудівного заводу ім. Шевченка. Люди з 2008 р. не бачать своїх грошей.