В Харькове состоялся конкурс красоты среди девушек разных национальностейКонкурс краси "Miss Kharkiv International" 21 квітня відбувся у Харкові в рамках Другої національного тижня довіри. Як повідомила "SQ" PR-консультант проекту Марія Мартиросян, за корону переможниці боролися представниці різних національно-культурних громад і організацій міста. У конкурсі взяли участь 13 дівчат: вірменки, азербайджанка, гречанка, єврейки, індуска, афро-американка, кореянка, в'єтнамка, грузинка, курдянка і казашка. Вони змагалися у чотирьох конкурсах, першим з яких було дефіле в національних костюмах. У другому конкурсі дівчата представили відеовізитівки на тему "Довіра в мультинаціональному місті", де показали своє розуміння даної соціальної проблеми. Третій конкурс був демонстрацією кулінарних страв народів кожної конкурсантки. Вони подавалося в сервіровці з національними напоями і в традиціях культури кожного народу. Паралельно даний конкурс оцінював шеф-кухар. У четвертому конкурсі дівчата представили творчі номери, зокрема, співали і танцювали. П'ятим, позаконкурсним виходом, стало дефіле у вечірніх вбраннях, після якого і почалася урочиста церемонія нагородження переможниць.

За словами М.Мартиросян, володаркою титулу "Міс глядацьких симпатій" стала Аїда Григорян (представляла Вірменський культурно-освітній центр ім. Г.Алтуняна при почесному консульстві Харкова). "Віце-міс" конкурсу вибрали Валіду Саілян (Харківська обласна громадська організація "Вірменська національна громада"). Переможницю "Miss Kharkiv International" визначили самі конкурсантки. За результатами таємного голосування нею стала представниця Індії - Дісмі Дішу Каннампуря. Партнери конкурсу вручили дівчатам призи.

Оцінювали конкурсанток володарка титулу "Міс Харків-2010" Аріна Чілутьян, київський стиліст-перукар Олександр Сторожук, а також голова журі, заступник начальника відділу по роботі з об'єднаннями громадян Харківської міськради Марина Єгорова.

В Харькове состоялся конкурс красоты среди девушек разных национальностей В Харькове состоялся конкурс красоты среди девушек разных национальностей
В Харькове состоялся конкурс красоты среди девушек разных национальностей В Харькове состоялся конкурс красоты среди девушек разных национальностей

Довідка "SQ". Другий Національний тиждень довіри пройшла 14-21 квітня в Харкові. За словами М.Мартиросян, організатори акції вирішили так об'єднати мешкаців Харкова незалежно від їх походження і національної належності, а також познайомити з різноманіттям культур народів, що проживають у місті. Тиждень довіри відкрила виставка "Єдність", де експонувалися художні роботи представників національних громад міста. Також у рамках акції пройшли серія безкоштовних танцювальних майстер-класів, конференція молодіжних добровольчих ініціатив і вечір спонтанного творчості.