"Час"
"Двом мільйонам сімей обіцяють субсидії. У чому тоді сенс збільшення тарифів?". Міністерство з питань житлово-комунального господарства облдержадміністрації попросило створити оперативні штаби з питань захисту населення шляхом надання субсидій при підвищенні тарифів на житлово-комунальні послуги та природний газ.

Також читайте у номері: "Микола Осипов: "Глядачі впливають на нас, а ми - на них". Харківський недержавний театр "Нова сцена" завершив свій 10-й сезон. Кореспондент "Часу" зустрівся з художнім керівником і директором Центру сучасного мистецтва Миколою Осиповим, під егідою якого працює очолюваний ним творчий колектив, який здобув визнання і любов численних глядачів.

"Сьогодні"
"Міліціонер бив і кричав: "Я - расист!". Учасник київського гурту "Чорнобривці" (у колективі тільки афроамериканці - два хлопці і дівчина, співають українські народні пісні) Стівен Окурут заявив, що під час візиту до харківського супермаркета його побили правоохоронці. За словами співака, міліціонери грубо почали питати, чи є у нього наркотики, на відповідь, що ні, пообіцяли, що все одно знайдуть. Після цього роздягнули до трусів і почали бити палицею зі словами "Я - расист!". У міліції причетність до цього правоохоронців не підтверджують і не спростовують.

Також читайте у номері: "За талонами: ремонт, стрижка і прання". У Харкові продовжує працювати система безкоштовної допомоги нужденним. Йдеться про послуги першої необхідності - стрижку, прання, ремонт взуття та інше. У кожному районі міста працюють територіальні центри соціального обслуговування. Їх працівники підшукують контори, що можуть на добровільних засадах обслужити незаможних. Полагодити чоботи або туфлі теж можна без грошей. Щоправда, йти до майстра потрібно з пенсійним посвідченням, щоб уникнути казусів: були випадки, коли з соціальними талонами приходили молоді люди замість літніх людей.

"Комсомольська правда в Україні" (харківський випуск)

"Через спеку продаж зельца, паштетів і еклерів повинні заборонити". Але поки харківських покупців від харчових отруєнь та інфекцій може вберегти тільки уважність. Коли температура за вікном б'є рекорди зі знаком плюс, медики радять не ризикувати здоров'ям і відмовитися від вживання продуктів, щог швидко псуються

Також читайте у номері: "У місті прокотилася хвиля самогубств". За останні три дні рахунки з життям звели одна жінка і троє чоловіків. За дивним збігом обставин, в минулу неділю в Харкові покінчили з собою три людини. За інформацією ЦГЗ ГУ МВСУ в Харківській області, серед них - 26-річна дівчина. У міліції пригода пояснюють так: вона жила в родині, де любили випити. У той нещасливий вихідний був якраз такий випадок.