Завтра, 22 червня, в Україні відбудеться тестування зовнішнього незалежного оцінювання знань з географії. Як повідомив Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти, у Харківській області на тестування з географії зареєструвалося 4 тис. 76 осіб. Тестування пройде в 12 пунктах, 273 аудиторіях, обслуговувати процес будуть 652 педагоги.

За даними центру, в сусідніх областях - Полтавській і Сумській, які обслуговуються в ХРЦОЯО, - тест з географії мають намір здавати 3 тис. 103 і 2 тис. 522 особи відповідно.

Довідка "SQ". Зовнішнє незалежне оцінювання проходить в Україні з 2 до 24 червня. Вже пройшло тестування з української мови та літератури, з іноземних мов, математики, російської мови, біології, історії України та фізики. Залишилось написати тести з географії та хімії.

Центр нагадує, що допуск до пункту тестування здійснюється на підставі оригіналів таких документів: документа, що посвідчує особу (паспорт або свідоцтво про народження, серія та номер якого вказані в сертифікаті); сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання 2011 р.; запрошення-перепустки. Без повного пакета документів охочі взяти участь у тестах не будуть допущені до їх здачі. У центрі також нагадують, що адреси пунктів тестування вказані в запрошенні-перепустці, і просять заздалегідь визначитися з місцем розташування та доїздом до пунктів тестування.

Початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів - об 11.00. Допуск до пункту тестування триває з 10.10 до 10.45. На тестування бажано брати з собою дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом чорного кольору і маленьку прозору пляшку з питною водою.