Усі кіоски, розташовані на перехресті пр. Гагаріна і пр.Героїв Сталінграда в Харкові, знесуть. Як повідомили "SQ" в інспекції з благоустрою Харківської міськради, всього до кінця цього тижня буде знесено близько 50 кіосків, роботи зі знесення вже ведуться.

За словами директора Департаменту комунального господарства Харківської міськради Віктора Кітаніна, рішення про знесення кіосків було затверджене виконкомом міськради ще минулого року. В.Кітанін відзначив, що перехрестя розчищають у зв'язку з реконструкцією та розширенням пр.Гагаріна.

Як повідомили "SQ" мешканці проспекту Гагаріна, знесення кіосків почалося на вихідних. У цих кіосках продавалися продукти харчування, промислові товари, квіти.

Довідка "SQ". У ході реконструкції пр. Гагаріна, яку планується завершити до кінця 2011 р., передбачається розширення проїжджої частини та збільшення кількості смуг руху з шести до восьми. Планується вирівняти проїжджу частину, поміняти світлофори, замінити зливову каналізацію, замінити тролейбусні опори, збільшити "кишені" на зупинках для автобусів великої місткості. На проспекті також вирубали старі дерева, замість них заплановано посадити близько 100 нових дерев.