"Час"
"Державна митна служба: реформи до Євро-2012". Митники України за п'ять місяців цього року перерахували в бюджет країни 40 млрд. грн. (на 8 млрд. грн. більше, ніж за такий же період минулого року). Вклад Харківської митниці в цю суму - 1,46 млрд. грн. митних платежів (минулого року - 1,07 млрд. грн.).

Читайте також у номері: "Безкоштовні мережі, або харків'яни всіх країн - єднайтеся". За останніми даними, Харків входить до першої трійки за кількістю користувачів у соціальних мережах.

"Комсомольская правда" в Україні" (харківський випуск)
"Інтерактивні клуби продовжують нишком працювати". З 11 червня комп'ютерні симулятори, букмекерські контори та інші азартні розваги - як реальні, так і віртуальні - під забороною. Однак у Харкові, як виявилося, крутонути колесо Фортуни можна практично скрізь - хоч у центрі, хоч на околиці міста.

Читайте також у номері: "Нові тролейбуси пасажирів не охолоджують". Озброївшись градусником, кореспондент "Комсомолки" вирушив на польові дослідження: вимірювати температуру в різних видах громадського транспорту.

"Сьогодні"
"Студентка намалювала вночі 37 талісманів Євро-2012". Левро студентки Харківської державної академії дизайну і мистецтв Маргарити Кабелькової став переможцем у конкурсі неофіційних символів України на Євро-2012. Перемогу харківський талісман розділив з київською Зозулицею і буковинським Євроїжачком. Тепер один з цих символів будуть зображувати на футболках, магнітах і гуртках. Вибір - за оргкомітетом Євро-2012.

Читайте також у номері: "Коридор до Росії буде ширшим, з водою і Duty free". Харківські митники ось-ось почнуть спрощувати життя туристам. Уже за рік ми зможемо швидше перетинати східний кордон - охоронці кордону в липні почнуть розширювати пропускний пункт "Гоптівка". Замість існуючих 7 смуг виїжджати за межі батьківщини українці зможуть 11 коридорами, а повернутися додому - через 12 (зараз 8). Черги на кордоні зникнить, упевнені в митній службі.