Третій щорічний Парад наречених відбувся у Харкові 20 червня. 50 дівчат у весільних сукнях відвідали харківський дельфінарій, пройшлися алеями саду ім.Шевченка, відвідали парк динозаврів на площі Свободи. Цього року організатори розділили "наречених" за категоріями: античні наречені, "стиляги", етностиль, наречені майбутнього, "круті 90-і", "диско", ретростиль, "принцеса і королева".

З кожною групою дівчат протягом усього параду працювали професійні фотографи. Також нареченої взяли участь в урочистому відкритті Дерева кохання в саду ім.Шевченка. За словами організаторів, Парад наречених - акція соціального характеру, покликана зміцнити і підвищити суспільну цінність таких понять, як сім'я, шлюб, заміжжя і материнство.

Довідка "SQ". Перший Парад наречених відбувся у Харкові 8 червня 2008 р. Двохсотрічний дуб в саду ім.Шевченка в Харкові офіційно проголошений Деревом кохання. Церемонія відкриття символу відбулася 20 червня під час щорічного харківського Параду наречених. Навколо дуба, що росте посеред однієї з алей саду, була встановлена кована решітка, на яку закохані зможуть вішати замки, зміцнюючи так за народним повір'ям свою любов.