Пародія на офіційний сайт Харківської міськради під назвою "Офіційний сервер Харківської окупаційної влади" з'явилася в інтернеті. Дизайн і структура сайту ідентичні офіційному сайту міськради. Також схожі адреси сайтів, за винятком одного символу - c1ty.kharkov.ua замість city.kharkov.ua.

На сайті-пародії, зокрема, є рубрики "Судові матеріали", "Харківський концтабір культури і відпочинку ім.Горького", "Акції та пікети", "Окупанти Харкова очима світового співтовариства", оновлювана стрічка новин, розділ "Агітаційні матеріали". Інтернет-ресурс містить фотографії, фоторепортажі з пікетів, знімки документів справи про вирубку дерев у Лісопарку, відео. "На цьому сайті ви знайдете те, що ніколи не знайдете на прототипі: правду. Нам, окупантам, уже нема чого боятися, нам уже не потрібно прикривати свою кримінальну діяльність красивими словами", - зазначено у рубриці "Про сайт".

Як повідомили "SQ" в одній з громадських організацій, яка виступає проти будівництва дороги в парку Горького, їм відомо про появу такого сайту, і вони підтримують його творців. Вони сподіваються, що сайт вплине на міську владу: "Ми не боїмося представників міської влади і розраховуємо на реакцію. Вважаємо, що влада заслужила такий сайт, але сподіваємося, що вона зміниться. Наклепу на цьому сайті немає".

За інформацією сервера EUNIC, сайт зареєстрований 13 липня.

Дизайн сайту Харківської міської ради 20 липня змінився - тепер в колірній гамі сайту до зелених тонів додані білий і блакитний кольори. У прес-службі міськради не коментують появу нового сайту.