"Вечірній Харків"
"Цар звірів виявився розбірливим холостяком". Співробітники Харківського зоопарку старанно займаються "сватанням": леву Сімбі підшукують наречену. Але холостяк ще не розібрався у своїх почуттях: чи варто йому міняти свободу на сімейне щастя?

Також читайте у номері: "Харківський охоронець врятував Міку Ньютон від фанатів". Віртуозні бійки, перестрілки з найманими вбивцями, автомобільні перегони ... Саме так уявляє собі професію охоронця більшість обивателів. Насправді ж справжній професіонал особистої охорони більше нагадує шахового гросмейстера, який здатний обчислити будь-яку небезпеку, що загрожує його багатим і знаменитим клієнтам, залишаючись при цьому максимально непомітним.

"Час"
Щоб "вилікувати" воду, треба знати, чим вона "хвора". Ще якихось 20 років тому ми не особливо замислювалися про якість води, яку пили, і про її вплив на організм людини. Сьогодні це вже моветон. Науковий керівник ТОВ "Науково-дослідний центр водопостачання та якості води" Володимир Кобилянський розповість читачам "Часу", як слід очищати воду перед вживанням.

Також читайте у номері: "Харківська установка проти компонентів ракетного палива". Рівно місяць тому з в/ч А-2989 в с.Ценжів (Івано-Франківська область) пішов у Росію черговий залізничний ешелон з дев'ятьма спеціальними цистернами (загальною вагою 460 т), що містять один з компонентів ракетного палива - меланж. Тепер в Україні залишається "всього" трохи більше 13 тис.т цієї небезпечної речовини.

"Сьогодні"
"Вода у фляжці кипить на сонці". На зміну дощам проливним до Харкова прийшла небачена спека. Вчора в тіні синоптики зафіксували 36,7 градусів, під прямими сонячними променями стовпчики термометрів миттю підстрибували до +42. Погода не щадить нікого. Машини закипають, стоячи в пробках і на світлофорах. Люди, знемагаючи від спеки, шукають порятунку в супермаркетах і вже скупили у місті всі дешеві кондиціонери.

Також читайте у номері: "Беатріс" можуть позбавити ліцензії ". Після трагедії, яка забрала життя 30-річної Тетяни Лимар, комісія МОЗ два дні перевіряла приватну клініку. Остаточні висновки озвучать у четвер. За попередніми висновками фахівців, жінка не могла робити там аборт , як стверджують родичі, а прийшла по допомогу вже в кінці робочого дня, але допомогти їй лікарі клініки не змогли. Головний аргумент, яким апелюють медики: в центрі немає гінекологічного обладнання. Чоловік Тетяни Руслан у справедливе рішення комісії не вірить і хоче добиватися справедливості в інших інстанціях. Якщо винними назвуть медиків приватної клініки - "Беатріс" позбавлять ліцензії.