Показ фільмів на православну тематику 4-6 листопада пройде в Палаці студентів Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут" (вул. Пушкінська, 79). Захід організовує відділ з роботи з молоддю Харківської єпархії Української православної церкви (Московський патріархат).

Як повідомив "SQ" співробітник цього відділу отець Сергій, глядачі зможуть побачити фільми, які стали володарями гран-прі на ІХ міжнародному фестивалі православного кіно "Покрова" у Києві. Всього у фестивалі брали участь близько 40 документальних, ігрових, короткометражних та анімаційних стрічок українських авторів, а також кінематографістів з Росії і низки європейських країн.

Вхід на кінопоказ вільний. Отець Сергій зазначив, що таким заходом організатори хочуть привернути увагу харків'ян до православного кіно, щоб вони більше дізналися про православ'я.

Довідка "SQ". IX міжнародний фестиваль православного кіно "Покрова" відбувся 5-9 жовтня в Києві. У рамках фестивалю пройшли кінопокази, творчі зустрічі, круглий стіл. Організатори фестивалю: синодальний відділ Української православної церкви у справах молоді, агентство соціальних проектів "Покрова", духовний керівник - настоятель Іонинського монастиря єпископ Обухівський Іона.