Міська влада планує реконструювати Парк Перемоги в Московському районі Харкова в 2012 році. Про це 17 червня повідомив журналістам перший заступник харківського міського голови Олександр Кривцов, передав сайт міськради.

"Зараз у цьому парку встановлюють атракціони, які були перенесені з парку Горького. У планах міської влади зробити гарний вхід в парк, облаштувати дитячі майданчики, упорядкувати саму територію. В рамках реконструкції парку також планують поліпшити архітектурне рішення фасаду будівлі хокейного поля" Салтівський лід", - зазначив А. Кривцов.

Довідка "SQ". Розпорядженням № 532-р прем'єр-міністра України Миколи Азарова спортивна споруда зі штучним льодовим покриттям по ул.Тракторостроітелей, 55-Б була передана у власність територіальної громади Харкова. Хокейне поле "Салтівський лід" стане філією КП "Харківський Палац спорту".

До 1 липня в Харкові також буде завершено капітальний ремонт скверу "Дружба" (Московський проспект, 122). У цьому сквері буде відреставрований пам'ятник українсько-російської дружби.