"Час"
"У нашій роботі головне - ставитися до всіх по-людськи". "Наша служба и опасна и трудна, и на первый взгляд как будто не видна...". Дійсно, дільничі рідко потрапляють до кримінальних хронік як герої дня.

Також читайте у номері: "Анатолій Могильов: "Якщо хтось із моїх заступників попадеться на хабарі, я відразу напишу рапорт про відставку". Минулої середи в Харков відвідав міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов. Глава МВС провів оперативну нараду з особовим складом облуправління міліції, в черговий раз стисло окресливши  завдання, що стоять перед працівниками органів внутрішніх справ

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"На ринках з'явився перший мед". Дебют цього року вдався, радіють пасічники. У деяких районах області щедро цвіла акація, до того ж і погода не підвела: бджоли в травні трудилися з комфортом. Скільки нині коштує солодкий продукт і як його вибрати правильно, з'ясовували кореспонденти "Комсомолки".

Також читайте у номері: "Транспортне ноу-хау на підході: з метро до автобусів на Холодній Горі пересадять безпосередньо". Будівлю майбутнього "автометровокзала" щосили зводять біля виходу з підземки. Вже через кілька днів тут з'явиться огорожа, а відкриття транспортного вузла заплановано на 15 серпня.

"Сьогодні"
"Харків'янка померла на прийомі у гінеколога". У приватній медичній клініці померла жінка. Трагедія сталася 11 червня. За словами родичів Тетяни Лимар, вона пішла в клініку до знайомого лікаря, щоб перервати небажану вагітність. Мама двох діток - чотирирічного Єгора та шестирічного Данила - тільки два місяці тому вийшла на роботу і знову йти в декрет не хотіла. Діти чекають повернення матусі, а лікарі кажуть, що не винні.

Також читайте у номері: "Харків'яни продають пільговий проїзд за 100 гривень". "Я вперше оголошую ці цифри: 15-20 тисяч харків'ян, які не мають права безкоштовно їздити у підземці, катаються задаррма за підробленими посвідченнями. А ми втрачаємо на рік близько 15 мільйонів гривень", - розповів начальник підземки Сергій Мусєєв. Нагадаємо, зараз у метрополітені записують всіх людей з посвідченнями і лише після запису пропускають на платформу для посадки. Як виявилося, багатьох людей, які пред'являють посвідчення, щоб безкоштовно увійти в метро, немає в базі пільговиків.