Атракціони "Вуличний футбол" і "Влучний гол" незабаром з'являться в харківському саду ім.Шевченка. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради. Також в саду буде встановлена центральна сцена з проекційним, звукотехнічним і світлотехнічним обладнання.

Як зазначила прес-служба міськради, "це перші кроки облаштування фан-зон у міському саду Шевченка, які починають набирати обертів у рамках підготовки Харкова до проведення матчів чемпіонату Європи 2012 р. з футболу".

Довідка "SQ". Найбільша фан-зона під час Євро-2012 буде розташована у Харкові, на пл.Свободи. Місцеві фан-зони будуть працювати в Харкові протягом усього чемпіонату, щодня до 24.00.

Фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2012 р. відбудеться в Польщі та Україні. 11 грудня 2009 р. Донецьк, Київ, Львів і Харків були остаточно затверджені як міста з української сторони, які приймуть матчі фінального турніру Євро-2012. У Польщі матчі Євро-2012 приймуть Варшава, Вроцлав, Гданськ і Познань. Фінальний матч турніру відбувається в Києві.