"Вечірній Харків"
"Кращі школи отримали по мільйону". Цього року десять харківських шкіл отримали по мільйону гривень. Влада обіцяє, що за ці гроші "мільйонери" обзаведуться новими спортзалами і теплими вестибюлями. Школи "призначали" мільйонерами, з огляду на кілька критеріїв. По-перше, кількість учнів. Приміром, мовна спеціалізована школа № 117 - найбільша і має попит в місті: тут навчаються 1300 дітей. По-друге, якість підготовки дітей, число медалістів і відмінників.

Також читайте у номері: "По логотипу Євро проїхалися вандали". Невідомий хуліган винищив на квітнику більше двох тисяч рослин. Судячи з наслідків, він з'їхав униз Університетською гіркою, залишивши посередині логотипу довгий слід від взуття - глибоку і широку борозну.

"Час"
"Дощ зі смертельним результатом". Позавчорашній дощ наробив на Харківщині чимало лиха. У районі вулиці Естакадної, 4 загинула 26-річна дівчина. Як розповіли в обласному управлінні МНС, вона йшла вулицею зі своїм хлопцем. Несподівано від потужного пориву вітру впав залізобетонний стовп. Молодий чоловік викликав "швидку допомогу", але медикам залишалося лише констатувати смерть.

Також читайте у номері: "Хто ділить шматки "сміттєвого пирога"?". Територіальне управління Рахункової палати по Харківській, Сумській і Полтавській областях перевірило ефективність нарахування та стягнення збору за забруднення навколишнього середовища.

"Газета по-харківськи"
"Без жінок і цивілізації - краще життя!". Харків'янин Геннадій Ляхов вже 15 років живе в лісовій землянці. Відлюдник самостійно виховує дворічного сина і ні за які блага не збирається повертатися до людей.

Також читайте у номері: "Харків залишать без тролейбусів". 90 тролейбусів і 10 трамваїв - близько половини рухомого складу, який щодня виходить на маршрути, - можуть забрати у міста за борги вже в липні.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Негода забрала одне життя і вивернула чотири десятки дерев". Кореспонденти "Комсомолки" підвели сумні підсумки стихії,  що розгулялася 15 червня.

Також читайте у номері: "Харків'яни добираються до Криму  задешево". З кожним днем квитки на південь купити все складніше. Звичайно, якщо ви шанувальник комфорту і зручностей, тоді краще буде все-таки дочекатися знятої броні або переплатити перекупникам. Але якщо комфорт - не безумовна необхідність і ви любите подорожувати, тоді, крім поїздів та автобусів, є менш традиційні способи досягти морського берега.

"Сьогодні"
"Міністр МВС Могильов похвалив харківську міліцію". Міністр МВС Анатолій Могильов вперше з моменту призначення приїхав до Харкова - щоб роздати доручення і пригрозити звільненнями. Як пояснив сам міністр, в останні роки імідж правоохоронців неабияк зіпсували - час повертати міліції добре ім'я.

Також читайте у номері: "Геннадій Кернес: Беручи естафету, продовжу робити те, що робив Добкін". Виконуючий обов'язки мера Харкова в інтерв'ю розповів про помилки влади в парку Горького, конфлікт з міністром фінансів, долю нових трамваїв, несправедливу критику на адресу підлеглих і професійний ідіотизм Луценка.