Рух трамваїв вул.Кірова в Харкові буде закритий 17 травня з 9.00 до 16.00 у зв'язку з ремонтом проїжджої частини. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради. Рух трамваїв закривається на ділянці від пл.Повстання до вул.Плеханівської з 9.00 до 12.30 та на ділянці від вул.Плеханівської до пл.Повстання - з 12.30 до 16.00.

На цей час змінюється рух трамваїв маршрутів № 5, 8, 27.

З 9.00 до 12.30 трамваї маршруту № 5 ходитимуть: Південний вокзал - Полтавський Шлях - пр.Московський - "Красний Луч" - вул.Морозова - пр.Героїв Сталінграда (назад - за своїм маршрутом). № 8: 602-й мікрорайон - Салтівське шосе - вул.Академіка Павлова - пр.Московський - "Красний Луч" - пр.Героїв Сталінграда - пр. Гагаріна (в зворотному напрямку - за своїм маршрутом). № 27: ст. "Салтівська" - вул.Академіка Павлова - пр.Московський - "Красний Луч" - вул.Плеханівська - вул.Кірова - вул.1-ї Кінної армії - вул.Жовтневої революції - ст. "Новожанове" (у зворотному напрямку - за своїм маршрутом).

З 12.30 до 16.00: № 5: пр.Гагаріна - пр.Героїв Сталінграда - вул.Морозова - "Красний Луч" - пр.Московський - Полтавський Шлях - Південний вокзал (назад - за своїм маршрутом). № 8: пр.Гагаріна - пр.Героїв Сталінграда - вул.Морозова - "Красний Луч" - пр.Московський - вул.Академіка Павлова - Салтівське шосе - 602-й мікрорайон (у зворотному напрямку - за своїм маршрутом). № 27: ст. "Новожанове" - вул.Жовтневої революції - вул.1-ї Кінної армії - вул.Плеханівська - "Красний Луч" - пр.Московський - вул.Академіка Павлова - ст. "Салтівська" (назад - за своїм маршрутом).