"Час"
"Безкоштовний проїзд скасовується?". Комунальне підприємство "Міськелектротранс" стало заручником недосконалої законодавчої бази, вважають у Харківській облдержадміністрації.

Читайте також у номері: "Олег Бех:" Необхідно збільшувати зарплату слідчим прокуратури мінімум у 10 разів". У тривалій і, відверто кажучи, обридлій усім епопеї про антикорупційне законодавство все ж таки може бути поставлена ​​крапка. Чого чекають від антикорупційного законопроекту у профільному органі МВС, як і завдяки чому можна поліпшити законодавче забезпечення з боротьби з корупцією, розповів заступник начальника антикорупційного бюро Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС Олег Бех.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Бельмондо приїде до Харкова з молодою дружиною і залишить на пам'ять зліпок долоні". 22 травня стартує 3-й Міжнародний фестиваль короткометражного кіно "Харківський бузок". На цей раз червону доріжку для кінозірок розгорнуто перед цирком.

Читайте також у номері: "Капітан нашої команди "Майдан's" Олександр Євмешкін: "Я хореограф, а не танцюрист". Харків'яни в столиці виступили на 62 бали, пропустивши вперед суперників з Кіровограда. Підвів капітанський конкурс. Чому так вийшло?

"Слобідський край"
"Харківський регіон накрила ніч музеїв". Щорічно в найближчу суботу перед Всесвітнім днем ​​музеїв, який відзначається 18 травня, в багатьох країнах світу традиційно проходить акція "Ніч музеїв". У її рамках сотні музеїв і галерей планети залишають свої двері відкритими для численних відвідувачів. Другий рік поспіль у цій акції бере участь і низка харківських музеїв.

Читайте також у номері: "Молода зміна готується штурмуваті телевізійний олімп". В архівах телевізійного відділення Харківської школи сучасних театрально-сценічних напрямків уже не одна відзнята програма. Сьогодні в телестудії "Наш світ" займаються 28 дітей віком від 10 до 16 років. Шестеро учнів навчаються тут з моменту відкриття студії - вже за 5 років.