"Час"
"Артек" молодий знову. Міжнародному дитячому центру сьогодні виповнюється 85 років ". Він був заснований 16 червня 1925 р. і почав свою історію з 4-х брезентових наметів, які були встановлені біля підніжжя гори Аю-Даг. У цих наметах відпочивали 80 дітей з Москви, Самари, Іваново -Вознесенська, Ленінграда та Криму.

Також читайте у номері: "Земля: де, кому, скільки і, головне, на якій підставі?". Чиновники Держкомзему перевіряють законність розпоряджень місцевої влади про оренду і передачу у власність земельних ділянок за останні п'ять років.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"По сусідству з Леніним зводять готель з п'ятьма зірками". На площі Свободи  з повною силою розгорнулися будівельні роботи - ударними темпами споруджують готель на 150 місць. Його вже включили до держпрограми підготовки до Євро-2012.

Також читайте у номері: "Домашнє варення харків'янам стало не по кишені". Ціни на ягоди і цукор цього року побили всі рекорди. У головних прихильників домашньої консервації - бабусь - на це заняття не вистачає грошей, а у молоді - часу.

"Сьогодні"
"Харків побив рекорд спеки 30-річної давності". Харківські синоптики зафіксували температурний рекорд. У суботу, 12 червня, повітря в місті прогрілося до 34,5 градусів, останній раз така спека стояла майже 30 років тому, кажуть синоптики. У 1981-му стовпчик термометра наблизився до позначки +31 градус. В неділю стало ще спекотніше, і ртуть у вуличних термометрах зупинилася на позначці 36 градусів, попередній рекорд температури в 33 градуси зафіксували цього дня в 1998 році.

Також читайте у номері: "Екс-директор ХАЗу відсудив у заводу 25 мільйонів". Харківські авіабудівники судяться з колишнім директором підприємства Павлом Науменком. Але, як виявилося, поки служителі Феміди не винесли свого рішення у справі про розкрадання їм державних грошей в особливо великих розмірах, а ось позов на 25 мільйонів гривень на користь екс-шефа ХАЗу і його фірми задовольнили.