"Час"
"Хто в Ізюм приходить з мечем, той стає ... дорогим гостем". Зазвичай День міста відзначають один день, але тільки не в Ізюмі. А все тому, що вже третій рік поспіль одночасно з Днем міста проходить історико-культурний фестиваль "Меч Святослава".

Також читайте у номері: "Знаєте, яким він хлопцем був?". У суботу, 12 червня, на території 203-ї навчально-авіаційної бригади в Чугуєві відбулися святкові заходи, присвячені 90-річчю з дня народження Івана Кожедуба, випускника Чугуївського військового авіаучилище льотчиків 1941 року.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Жертви спеки: люди тонуть, діти падають з відкритих балконів". Температура не тільки б'є рекорди, а й загрожує здоров'ю, а часом і життю харків'ян.

Також читайте у номері: "У "полуничній столиці" ягоди продавали з іконами і шампанським". У неділю, незважаючи на "чортове" число і нереальну спеку, в Ізюмі пройшов ярмарок полуниці. За жвавої торгівлею головною червневої ягодою спостерігав кореспондент газети.

"Сьогодні"
"У червні Лозова може опинитися на "сухому пайку". У бюджеті Харківської області утворився серйозна пролом. Через дефіцит незабаром можуть закінчитися гроші на зарплати бюджетникам. В облдержадміністрації кажуть, що причиною тому - роздуті штати чиновників у районах.

Також читайте у номері: "Трансферти в" Металісті ": замість трьох гравців - один захисник". Харківський "Металіст" обзавівся новим гравцем: наприкінці минулого тижня команду поповнив екс-захисник київського "Арсеналу" Олександр Романчук. 26-річний гравець провів 2 матчі в складі національної збірної і ще 20 зіграв за "молодіжку". Контракт розрахований на три роки.