"Час"
"Газова атака". Мешканці селища Жуковського запевняють, що місцеві підприємства негативно впливають на їхнє здоров'я, викидаючи в повітря велику кількість небезпечних речовин.

Також читайте у номері: "Комунальний фронт": регулятор тарифів потрібен, але не такий". Всеукраїнський громадський рух "Комунальний фронт" закликає президента України Віктора Януковича не підписувати прийнятий парламентом 9 липня закон "Про створення Національної комісії з регулювання ринку комунальних послуг" та повернути його депутатам на доопрацювання.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Клініку, де під час аборту загинула жінка, перевіряє комісія Міністерства охорони здоров'я". Міністерська комісія 12 липня прибула в одну з приватних клінік, де місяць тому померла 30-річна Тетяна Лимар. За попередніми даними, фахівці з Києва та представники місцевого облздраву планують впоратися всього за два дні. Правда, оголошувати хоча б попередні результати даної перевірки поки ніхто не поспішає. Більше того, місцеві чиновники не дають ніяких коментарів і радять не квапити події, а дочекатися офіційного висновку.

Також читайте у номері: "Мерія хоче повернути швондерів". Керівники Харкова зайнялися просуванням в маси думки про реїнкарнації кербудів.

"Сьогодні"
"До Харкова новий прокурор приїхав без сім'ї, але з іконами". Харківщина отримала нового наглядача за виконанням законів і владою. Вчора заступник генпрокурора Євген Блажівський представив нового обвинувача. Місце Василя Синчука, який керував обласною прокуратурою останні шість років, зайняв екс-прокурор Кіровоградщини, радник юстиції третього класу Геннадій Тюрін. У Генпрокуратурі на що дивиться роблять високі ставки - молодий, активний, підкований, відзначає автор статті.

Також читайте у номері: "У харківські багатоповерхівки повернуть кербудів-добровольців". У Харкові вирішили повернути "головного друга людини", як казала героїня Нонни Мордюкової у "Діамантовій руці", - кербуда. За задумом чиновників, з цими "пережитками часів СРСР" дахи  та ліфти будуть ремонтувати швидше, а сміття біля під'їздів вмить випарується. У місті вже оголосили конкурсний набір.