"Кілька днів тому телеканал" ОТБ "(Харків) надіслав мені листа, в якому повідомив, що програма "Акценти" більше не входить до кола інтересів цього каналу, і запропонував завершити співробітництво з 1 червня", - повідомив 12 червня у програмі "Акценти "колишній голова Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков. За його словами, це закономірний крок, який робить нове керівництво каналу. "Але, думаю, що нашу програму ви зможете дивитися ще довго-довго, в тому числі, і на" ОТБ ", - зазначив А. Аваков.

Довідка "SQ". Раніше А. Аваков повідомив, що не виключає, що програма "Акценти" з його відходом у відставку з поста губернатора закриватися не буде. "Подивимося. Якщо глядач підтримає, я думаю, програма буде виходити, і не тільки зі студії, а з кожного населеного пункту області, де будуть відкриті мої приймальні", - заявив         А. Аваков.

3 лютого 2010 р. на сесії Харківська облрада ухвалила рішення про висловлення недовіри А. Авакову. 5 лютого президент України Віктор Ющенко підписав указ про звільнення А. Авакова з посади. 9 лютого А. Аваков подав у відставку.

4 червня колективу Харківської обласної державної телерадіокомпанії (ефірний бренд - "ОТБ") в якості директора був представлений Сергій Гулевський. Зураб Аласанія, що працював з 5 липня 2005 р. директором телерадіокомпанії, пішов у відпустку і написав заяву про звільнення.