"Пам'ятаємо і пишаємося!": Компанія "Київстар" привітала ветеранів з Днем Перемоги

У День Перемоги компанія "Київстар" провела акцію "Дзвінок фронтовому другу" в 22 містах країни. Ветерани отримали можливість безкоштовно зателефонувати бойовим товаришам, родичам або знайомим в Білорусі, Росії та Україні. Польові "зв'язківці" лідера мобільного зв'язку України - молоді люди, одягнені у військову форму - вітали героїв зі святом і допомагали їм зв'язатися з фронтовими друзями.

Перший "Пункт польового зв'язку" Київстар "у Харкові був обладнаний 7 травня в фойє академічного театру опери та балету. Фронтовики тут не тільки змогли безкоштовно зателефонувати однополчанами з Росії, Білорусі та України, а й отримали на пам'ять миттєві фотографії.

А 9 травня "Дзвінок фронтовому другу" проходив в саду ім.Шевченка і на пл.Свободи - за пам'ятником Леніну, біля польової кухні. Цього дня було багато квітів і слів подяки, були і сльози радості, як, наприклад, у 89-річного полковника медичної служби у відставці Григорія Іоніна. Завдяки компанії "Київстар" ветеран привітав друга-льотчика Анатолія Замулин з Чернівців зі святом і домовився з ним про зустріч. Г. Іонін згадував, як його товариш дивом вижив під час боїв за Білорусь. Рятував життя медик під час Московської битви. З гордістю розповідав, як брав участь у параді на Червоній площі 7 листопада 1941 р., коли лінія фронту проходила всього лише в кількох десятках кілометрів від міста, як бачив Йосипа Сталіна, який виголошував промову, і Семена Будьонного, який на коні приймав парад.

Для більш ста ветеранів Великої Вітчизняної війни, які зустріли 65-ту річницю Перемоги на центральній площі Харкова, безкоштовні хвилини спілкування з рідними і близькими людьми, подаровані "Київстар", стали безцінними.

Напередодні Дня Перемоги, 6 травня, співробітники Харківського філіалу компанії відвідали самотніх немолодих жінок, які проживають в Хорошевському геріатричному пансіонаті, шефство над яким компанія здійснює протягом п'яти років. Сьогодні в пансіонаті проживають 275 жінок, 74 з яких - ветерани Великої Вітчизняної війни. Напередодні свята "Київстар" надав пансіонату благодійну допомогу у розмірі 15 тис. грн., На які були придбані зручні дивани та стільці для зон відпочинку, а також організував концерт за чаюванням.

- Протягом шести років "Київстар" реалізує соціальну програму "Для людей, для країни!", Допомагаючи тим, хто цього потребує, - говорить директор Харківської філії компанії "Київстар" В'ячеслав Стерін. - Напередодні великого свята Перемоги наша компанія надала благодійну допомогу Хорошевському геріатричному пансіонаті та організувала цікаве дозвілля для самотніх жінок похилого віку. Адже саме люди похилого віку вимагають турботи й уваги суспільства кожен день. Ми сподіваємося, що наші дії будуть прикладом для інших українських компаній.