"Вечірній Харків"
"На відпочинку кіборги стають людьми". Українська команда "Natus Vincere" виграла змагання з комп'ютерної гри "Counter-Strike" - Всесвітній кіберспортивний кубок, який тиждень тому завершився в Парижі. Чемпіони отримали грошову винагороду - 36 тисяч доларів. У складі команди з п'яти осіб грали двоє харків'ян - Данило Zeus Тесленко та Іван Edward Сухарєв.

Також читайте у номері: "Соціально незахищених людей експлуатують частіше". Щоб потрапити у трудове рабство, необов'язково їхати за кордон: опинитися в пастці роботодавця-експлуататора можна, відправившись на заробітки навіть у сусідній населений пункт. Останнім часом все більше чоловіків, жінок і дітей страждають від трудового рабства в межах України

"Час"
"Петро Тронько:" Я - плоть від плоті і кров від крові українського народу". Вчора нашому земляку, академіку, Герою України Петру Троньку виповнилося 95 років.

Також читайте у номері: "Шкільні сніданки приведуть до "єдиного знаменника". Розрахувати єдиний розмір вартості харчування в школах і дитячих садах для всіх населених пунктів Харківської області - таке доручення дав заступник губернатора Ігор Шурма Головному управлінню освіти і науки після селекторної наради з головами райдержадміністрацій.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Підсумки грози: у Вовчанському районі - пожежа, в Барвінковому - повінь, під Ізюмом - двоє загиблих". Недільна негода завдала серйозної шкоди: блискавки підпалювали будинки, дощ приводив до розливів річок, а дерева валилися на людей.

Також читайте у номері: "Ярославський готовий докупити "Металісту" гравців". Селекційна служба харківського клубу вивчає тонни документів, тисячі кадрів відеозйомок і сотні фотографій, щоб підібрати якісних новачків для головного тренера команди, відзначає автор статті. Сам Мирон Маркевич зазначив, що в першу чергу необхідні футболісти на три позиції.

"Сьогодні"
"На Харківщині родина мало не потонула в будинку під час зливи". Харків опинився в грозовому епіцентрі. Після двох днів "вивержень" неба 7 населених пунктів області залишилися без світла, в Барвінковому ледь не потонула у власному будинку сім'я через неймовірну кількості опадів, що випали. У деяких районах за два дні випала місячна норма опадів.

Також читайте у номері: "Беркут" і УГРО пустять у метро задарма". В той час, як у Києві розробляють програму монетизації пільг, харківська влада вирішили розширити списки тих, хто може їздити безкоштовно в метро. Пощастило міліціонерам: на думку чиновників, вони мають більше право на безкоштовний проїзд, ніж, наприклад, дільничні лікарі.