Харківські таксисти візьмуть участь у всеукраїнській акції протесту проти прийняття нового Податкового кодексу (ПК). Як повідомив 12 листопада "SQ" голова профспілки таксистів України в Харківській області Сергій Старцев, суть акції полягає в тому, що 16 листопада близько двох третин харківських служб таксі не будуть працювати з 8.00 до 16.00. За словами С.Старцева, подібні акції пройдуть у цей день у всіх великих українських містах. "Цю акцію протесту ми проводимо спільно зі Спілкою підприємців України в Харківській області, також до нас збираються приєднатися підприємці і таксисти з районів області", - заявив С.Старцев.

За словами голови профспілки харківських таксистів, ця акція - лише перша з багатьох, у разі якщо влада не відреагує на протести.

Довідка "SQ". 7 жовтня Верховна Рада прийняла в першому читанні проект ПК, внесений Кабінетом міністрів України. Також парламентарії ухвалили рішення відправити проект кодексу до профільного комітету для підготовки до другого читання.

14 жовтня харківські підприємці провели мітинг на пл.Свободи, виступивши проти прийнятого в першому читанні проекту ПК.

4 листопада підприємці з Харківської області прибули до Києва для участі у мітингу біля будівлі Верховної Ради (ВР) разом з представниками всіх інших регіонів країни.