"Час"
"Кордон має бути і "на замку", і прозорим". Учора на плацу Харківського прикордонного загону пройшла урочиста передача нової техніки прикордонникам Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Читайте також у номері: "Харківської гімназії № 6 повернуть назву Маріїнської". З такою ідеєю виступив трудовий колектив гімназії, остаточне рішення належить прийняти депутатам міської ради на найближчій сесії.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Мерія збирається витурити приватних аптекарів з лікарень". "Комсомолка" розбиралася, наскільки це реально, і що дасть.

Читайте також у номері: "Що буде відбуватися в Ніч музеїв". З суботи на неділю можна буде розмалювати стіни Муніципальної галереї, законсервувати воду з Дзеркального струменя і напитися чаю з антикварного самовара.

"Сьогодні"
"Рейтинг женихів Харкова". Марш Мендельсона ще не лунав для чотирьох молодих харківських депутатів і одного футболіста. Наймолодший холостяк, який навряд чи ще замислюється про одруження, - син нинішнього мера Родіон Гайсинський. Він вчиться на економічному факультеті в ХНУ ім. Каразіна, а у вільний час любить поганяти на дорогому позашляховику, що часом розганяє до 260 км/год.

Читайте також у номері: "У Харкові аптеки женуть з лікарень". Міська влада вирішила зайнятися переділом фармацевтичного ринку. У вівторок чиновники заявили про намір створити нове комунальне підприємство - "Муніципальна аптека міста Харкова", а заодно й однойменну мережу аптек. КП з часом повинне буде витіснити з території медичних установ приватні фірми, які орендують там квадратні метри. Мовляв, так мерія зіб'є ціни в аптеках.