"Час"
"Паркування замість ... парку?". Прокинувшись вчора вранці, мешканці харківського мікрорайону Новожаново з подивом виявили, що в рекреаційній зоні відпочинку, де вони звикли гуляти з дітьми, у поті чола трудяться робітники, і на місці колишнього дитячоїго майданчика вони вже вирили ями під палі, стверджує автор статті.

Також читайте у номері: "Сергій Іванов:" Ніхто «гайки не закручував". 1 червня почала роботу Харківська обласна митниця, створена об'єднанням Харківської та Куп'янської митниць. Потім пройшла реорганізація митних постів. Зараз їх в області п'ять - "Автомобільний" (у нього входять пункти пропуску "Гоптівка" і "Плетенівка"), "Залізничний", "Товарний", "Куп'янськ" та "Харків-аеропорт".

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Через місяць у місті не залишиться сміття?". У мерії в цей короткий термін обіцяють знайти і знищити всі нелегальні звалища. Екологи з недовірою ставляться до такого почину. Вони впевнені: сплеск активності швидко вщухне, а нові гори відходів виростуть за лічені дні.

Також читайте у номері: "В області заборонили відвідувати хвойні ліси". У деяких районах ступінь небезпеки пожеж, за даними фахівців, досягла максимальної позначки.