У Харкові продовжують безкоштовно встановлювати CDMA-термінали мешканцям приватного сектора, у яких немає стаціонарних телефонів. Про це 10 листопада на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології повідомив директор Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Сергій Дульфан. За його словами, цього року на реалізацію програми виділено 99 тис.грн. До Дня міста (23 серпня) телефони одержали учасники, ветерани та інваліди Великої Вітчизняної війни.

На 1 листопада телефонізовано 187 будинків на 16,83 тис.грн. у Ленінському, Жовтневому, Київському і Московському районах. Як зазначив С.Дульфан, до кінця року планується забезпечити телефонним зв'язком будинку ще в п'яти районах Харкова.

Довідка "SQ". Програма розвитку мережі телефонного зв'язку в приватному секторі м. Харкова на 2010-2011 рр. передбачає за рахунок коштів міського бюджету забезпечити стаціонарними телефонами громадян, які їх не мають і проживають у приватному секторі міста. Програма реалізується за допомогою сучасних технологій радіодоступу CDMA.

У 2010 р. на реалізацію цієї програми виділив 90 тис.грн., що дозволило встановити CDMA-термінали в тисячі будинків.