"Час"
"Харківські викрадачі віддають перевагу ретро". Вчора в Харкові інспектори ДАІ шукали викрадені авто, але, на жаль, жоден викрадач їм не попався. Працюють інспектори в парі. Один пильно вдивляється в проїжджаючі авто, намагаючись по орієнтуваннях виявити пропажу. Другий напоготові сидить у машині за комп'ютером, щоб відразу "пробити" номери по базі даних.

Читайте також у номері: "Нацбанк уповноважений заявити: гривня може впасти". Минулого тижня в пресу потрапив лист голови Нацбанку Сергія Арбузова прем'єр-міністру Миколі Азарову, в якому він у доволі жорсткій формі розповів уряду, чим загрожує економіці країни відмова від співпраці з Міжнародним валютним фондом.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Чи небезпечне повітря після пожежі на Дергачівському полігоні". У СЕС визнають: зараз мешканці Харкова вдихають майже в два рази більше токсичних речовин (фенолу та формальдегіду), ніж зазвичай. Але це не найстрашніше, кажуть учені: в повітря могли потрапити важкі метали.

Читайте також у номері: "Харків'ян залякують виселенням з квартир". Плакати, що містять загрози тим, хто не платить за комуналку, з'явилися на під'їздах будинків Харкова. Дивно, але автор цих "агіток" невідомий ні мерії, ні комунальним підприємствам.

"Сьогодні"
"Екологічне НП у Харкові: звалище палає вже другий день, чутні вибухи". Головний харківський смітник у 30 км від міста палає другу добу. Дергачівський полігон ТПВ, куди вивозять 60% усього сміття з нашого міста, спалахнув о пів на сьому вечора вівторка, але раніше вихідних рятувальники не зможуть подолати стихію.

Читайте також у номері: "Харків'ян з мільйоном за душею стало більше". Для наших підприємців криза, схоже, залишилася у минулому. У Харківській області прибутки понад один мільйон гривень за результатами 2010-го задекларували 50 осіб, повідомила прес-служба обласної Державної податкової адміністрації.

"Слобідський край"
"Оптимізація сільських шкіл: бути чи не бути?". Спочатку червня в спортивному залі Тищенківської школи Красноградського району відбулися збори громади, на яких вирішувалася доля цього навчального закладу. Керівництво відділу освіти райдержадміністрації наполягало на закритті школи й організації підвезення дітей до інших. Мешканці села були переконані в зворотному: їхні діти й онуки повинні вчитися в рідному селі.

Читайте також у номері: "Алергія: тисяча ворогів на кожному кроці". Літо вступило у свої права, а це означає, що сезон цвітіння в самому розпалі. Але деяких з нас не тішать ні квіти, ні їх аромати. Для алергіків весна і літо - найсуворіші сезони, коли небезпека загрожує скрізь і в будь-який момент: причиною загострення хвороби можуть стати рослини, комахи і навіть сонце.