"Час"
"Авіаперевезення майже без секретів". Сьогодні в новому терміналі харківського аеропорту - фінальний день першого харківського аерофорума, події, без перебільшення, знакового не тільки для вузьких фахівців у галузі авіаперевезень, бізнесменів та інвесторів, але і для простих харків'ян, відзначає автор статті.

Також читайте у номері: "Щоб відрізняти зерна від плевел". Міністр освіти і науки Дмитро Табачник вважає, що Степан Бандера і Роман Шухевич повинні бути визнані колабораціоністами.

"Діловий статус" (випуск від 7.06)
"Епідемія лісоповалу". Запобігти черзі вирубки зелених насаджень можна тільки введенням мораторію на вирубку здорових дерев та використання паркових ділянок під забудову. Дорога ж, що будується в парку ім. Горького з охороненим  переїздом через дитячу залізницю, порушує українські будівельні норми через його близькість до вулиці Дерев'янка, стверджує автор статті.

Також читайте у номері: "піддали газу - і понеслося ...". Україна і Росія перестали бити горщики і знову готові разом будувати трубопроводи і АЕС, кораблі та літаки. Але чи будуть об'єднані проекти взаємовигідними?

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Наркоботаніки" підсаджують коноплі на чужі городи ". Правоохоронці в Харківській і Полтавській областях відзначають: таке трапляється нерідко, але частіше за все люди позбавляються від дурман-трави самостійно, не звертаючись до міліції.

Також читайте у номері: "Американський посол відмовився розповісти про переговори з урану". У Харкові висадився представницький десант американських політиків і технарів, які обговорюють, як саме виконати рішення Барака Обами і Віктора Януковича і вивезти з України високозбагачений ядерний матеріал. Але інформація про хід переговорів тримається в суворій таємниці. Не працює навіть сайт ХФТІ.

"Сегодня"
"Міні-мери" отримують "премії від бідності". Чиновники тишком-нишком виписують собі премії та матеріальну допомогу. Схему преміювання себе коханих держслужбовцями вирахували співробітники УСБУ в Харківській області. За їх підрахунками, з початку року матеріальне становище поправили близько 40 голів сільрад, селищних рад та мерів Харківщини. Приміром, керівник селищної ради у Дергачівському районі виписав собі премію в 4600 грн.

Також читайте у номері: "Харкову за уран пообіцяли мирний атом". Харків стане першим містом, де побудують прообраз найбільш мирного атомного реактора, стверджує автор статті. Обговорити домовленості в ядерній сфері в Харківський фізико-технічний інститут приїхала американська делегація на чолі із заступником Держдепартаменту США Деніелом Расселом. Ця зустріч - наслідок домовленостей, раніше досягнутих лідерами двох країн.