"Вечірній Харків"
"Мінздрав намагається стримати ціни на ліки". МОЗ уклав з фармацевтами "джентльменську" угоду про непідвищення цін на ліки. Однак за відсутності компенсації виробникам з боку держави благі наміри можуть обернутися новим стрибком цін, вважають фахівці.

Також читайте у номері: "Магазинні" злодії ховають товар в рукавах і бюстгальтерах". Як відомо, чим більше магазин, тим простіше що-небудь вкрасти. Тож із появою супермаркетів спокуса "стягти" товар, який сподобався часом виникає навіть у цілком пристойних людей, не кажучи вже про професіоналів, стверджує автор статті. Охоронці говорять, що злодіїв з кожним роком стає все більше. Головна причина - ліберальне законодавство, в якому не передбачені жорсткі заходи проти магазинних "несунів".

"Час"
"На недельку, до второго, я уеду ... куди?". Перше засідання штабу з організації літнього відпочинку та оздоровлення дітей відбулося 2 червня. Очолив штаб заступник харківського міського голови Віктор Христоєв.

Також читайте у номері: "Герої Харківщини об'єдналися". Кілька днів тому в нашому регіоні з'явилася нова громадська організація, до якої увійшли всього 12 харків'ян. Проте яких! Усі вони - Герої України.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Танковий полігон" відремонтують і частково розширять ". Обіцяна капітальна реконструкція окружної дороги до Євро-2012, судячи з усього, відміняється. Замість чотирьох смуг вартістю 2 млрд. грн. Дорогу заасфальтують значно дешевше і без тотального розширення.

Також читайте у номері: "Харківські молодята відмовляються від білих суконь і покладання квітів до пам'ятника Шевченка". У розпал самої весільної пори року "Комсомолка" дізнавалася, що придумують мешканці нашого міста, щоб їх свято стало зовсім несхожим на всі інші.