"Вечірній Харків"
"Санлікарі" залізуть "у кожну бочку". З настанням теплих деньків на ринках і в парках міста як гриби після дощу почали з'являтися бочки з квасом. Однак сьогодні тільки два приватних підприємця, які розмістили містом 27 "законних" бочок, мають всі необхідні документи на торгівлю цим напоєм, попереджають у міськСЕС. Причому пригощають харків'ян квасом виключно полтавського виробництва.

Також читайте у номері: "Зниження цін на бензин продовжиться до кінця червня". За прогнозами операторів ринку, протягом найближчих десяти днів ціни на паливо на АЗС знизяться на 10-20 копійок за літр.

"Час"
"Якою мовою ти не виконуєш ... закон?". У Харкові відбулася міжнародна науково-практична конференція "Європейські правові норми як основа дозволу культурно-мовних проблем України", проведена під егідою Харківської обласної ради.

Також читайте у номері: "Зачарований": таємниця льотчика. У чому секрет перемог непереможного і легендарного радянського аса Івана Кожедуба?". Особистість маршала авіації Івана Кожедуба, який зумів стати тричі (!) Героєм Радянського Союзу, унікальна у всьому. Його вважають першим асом Другої світової війни, особисто знищили 62 німецьких літака. Причому в 330 бойових вилетах і 120 повітряних боях Великої Вітчизняної він не був збитий жодного разу! Про секрети і таємниці легендарного льотчика розповів кореспонденту газети гість з Москви - майор у відставці, ветеран збройних сил Олександр Брус.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"На станції метро "Проспект Перемоги" вже вбивають палі". Робочі приступили до будівництва наступної станції на Олексіївській лінії підземки. У червні на неї повинні виділити з держбюджету перші 28 мільйонів гривень.

Також читайте у номері: "Стадіон "Металіст" готують до евакуації". Головна футбольна арена міста до липня значно оновиться. На спортивному спорудженні повністю поміняють газон, тут з'являться додаткові виходи на випадок аварійних ситуацій. До того ж однаковими стануть всі сходи на трибунах.

"Сегодня"
"Дорогу в парку перевірить комісія президента". Перевірку будівництва дороги в парку Горького, яку ініціював у п'ятницю президент Віктор Янукович, почнуть з дня на день. До робочої групи увійдуть народні депутати та екологи. Поки що робота на магістралі кипить, а у мерії кажуть, що врахували критику президента.

Також читайте у номері: "Харків'янка підкорила" Roland Garros ". 15-річна харків'янка Еліна Світоліна стала першою українкою, якій вдалося підкорити найпрестижніший серед тенісистів-юніорів турнір" Roland Garros". "У той момент мене переповнювали емоції, навіть не пригадаю, як пройшла фінальна гра. Весь турнір відбувався дуже напружено, суперниць доводилося брати психологічною впевненістю", - говорить тенісистка.