Милиционеры, игравшие в карты на бюллетенях в Харькове, понесли наказание. Один из них уволенМіліціонери, що грали в карти на бюлетенях у Харкові, понесли покарання. Про це 4 листопада повідомив журналістам заступник начальника управління громадської безпеки Головного управління МВС України в Харківській області Василь Гайчук.

"Уже проведено службове розслідування, підготовлений наказ по особовому складу. Старший наряду звільнений з органів внутрішніх справ, інші понесли дисциплінарне покарання. Також накладене стягнення на керівників цих міліціонерів на рівні райвідділу, міськуправління й облуправління. Я не думаю, що звільнення - це занадто суворе покарання, тому що була грубо порушена дисципліна, це був негідний вчинок", - зазначив В.Гайчук.

Довідка "SQ". 1 листопада у Палацу спорту у Харкові, де міська виборча комісія проводить підрахунок голосів на виборах депутатів Харківської міськради та мера, четверо міліціонерів грали в карти на мішках з бюлетенями. Відеоролик з цим епізодом був викладений в інтернеті.