"Час"
"Гідрометцентр змінює прогноз: знову спека і посуха". В Україні літо цього року знову буде спекотним. Істотно зросте кількість днів з температурою повітря вище 30 і навіть 35 градусів, особливо це стосується центру, сходу, а також частини північних регіонів країни, заявив начальник Гідрометеорологічного центру України Микола Кульбіда.

Читайте також у номері: "Законопроект про вибори: гонка з "бар'єрами". Минулої п'ятниці Міністерство юстиції оприлюднило на своєму сайті в інтернеті проект закону "Про вибори народних депутатів України".

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Холеру у нас не знайшли, але розслаблятися рано". Маріупольська паніка поступово перекидається на Харків. Кореспонденти газети дізналися у санітарних лікарів, де може чекати заразу і яких ще інфекцій і вірусів варто побоюватися влітку.

Читайте також у номері: "По Лопані катають на човнах за 50 гривень на годину". У четвер у сквері "Стрілка" відкрилася човнова станція.

"Сьогодні"
"Харків знову став судноплавним. Кернес уже прокотився на човнику". Учора на березі річки Харків відкрилася човнова станція з десятком човнів і трьома рятувальниками. Такої кількості судів місто не бачило за всю історію існування! Тепер кататися річками міста можна буде з 10.00 до 23.00.

Читайте також у номері: "На День незалежності Хрещатик залишиться без новітніх танків "Оплот". Схоже, парад, присвячений 20-річчю незалежності України, відбудеться без участі суперсучасного танка "Оплот". Машина розробки конструкторського бюро імені Морозова повинна була стати родзинкою свята - в усякому разі, про це не раз говорили чиновники. Але за 2,5 місяці до головного параду країни в стані повної бойової готовності в Харкові всього один Т-84У "Оплот", який вже їздив Майданом два роки тому.