Підсумки проміжних турів конкурсу "Міс Харків-2010" - "Міс Фото-2010" та "Міс Преса-2010" - були підведені 3 червня у прес-центрі Харківської міськради. Як повідомив сайт міськради, звання "Міс Фото-2010" завоювала студентка Харківського національного університету ім. Н. Каразіна Вікторія Успішна.

"Міс Преса-2010" визнана Аріна Чілутьян - першокурсниця відразу двох інститутів: Харківської національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого та Національної академії державного управління при президенті.

Довідка "SQ". На участь у відбіркових турах конкурсу "Міс Харків-2010", який стартував у жовтні 2009 р., подали заявки близько 200 дівчат. На фінішну пряму вийшли 12 дівчат, які взяли участь у проміжних турах "Міс Інтелект", "Міс Грація", "Міс Телебачення" та "Міс Подіум".

У відбіркових турах виявляється відповідність претенденток загальним вимогам, що пред'являються до учасниць міжнародних конкурсів краси. Всі претендентки на титул і корону першої красуні Харкова є студентками харківських ВНЗ. Вік учасниць - 16 - 25 років.

Оголошення чергової "Міс Харків" традиційно відбудеться 23 серпня на пл.Свободи під час святкування Дня міста.