"Вечірній Харків"
"Динозаври та мамонти облюбували центр міста". На площі Свободи відкрився Парк динозаврів, де діти і дорослі можуть близько "познайомитися" з ігуанодонами, мамонтами і неандертальцями. Тепер у центрі мегаполіса серед колод, гілок, кам'яних брил і пальм "живуть" півсотні хижаків, печерних ведмедів, волохатих мамонтів і незвичайних птахів. Час від часу диплодоки та ігуанодони видають гуркоти потужного рику.

Також читайте у номері: "Футбольна фанатка народила на стадіоні двійнят". Для надання допомоги футбольним фанатам, які отримали травми під час заворушень на стадіоні "Металіст", знадобилося 120 медиків. Постраждалі були оперативно евакуйовані зі спортивної арени і зайняли місця на ліжках "польового" шпиталю.

"Час"
"Чому не вчать уроки історії?". Громадськість схвильована чутками про нібито підготовлюваний спільний українсько-російський підручник історії для учнів середньої школи.

Також читайте у номері: "Важливі справи, а не слова". У вівторок президент Віктор Янукович вніс до Верховної Ради законопроект "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики", що припускає відмову країни від участі у військово-політичних спілках.

"Газета по-харківськи"
"Захищати більше нічого". У середу вранці на місці майбутньої дороги в парку Горького спиляли останні дерева. Люди, які два тижні намагалися відстояти ліс, кажуть: боротьба не закінчена, далі будуть суди.

Також читайте у номері: "порушили режим - знову до в'язниці". Рік тому в селищі Хролі під Харковом закрили останній в країні ЛТП. "Газета ..." дізналася, хто і як зараз живе в колишньому профілакторії для алкоголіків і наркоманів

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"До прийому Євро в місті не вистачає 119 готельних номерів". "Комсомолка" дізналася в експертів, як просувається підготовка до футбольного чемпіонату.

Також читайте у номері: "Через неуважності абітурієнти не змогли потрапити на тестування". Деякі випускники області вчора так і не написали ЗНО з української мови та літератури. Без документів їх не пустили в аудиторії, де проходила перевірка знань.

"Сьогодні"
"У центрі Харкова грабують товстосумів, а ХТЗ заспокоївся". Харків ніколи не був кримінальною столицею України і навряд чи отримає пальму першості хоча б за рахунок таких міст, як Київ, Одеса і Дніпропетровськ. Початок 2010 р. все-таки видався спекотним для наших правоохоронців: за статистикою, зима і весна принесли сплеск злочинів, скоєних у громадських місцях. "Сьогодні" вирішила з'ясувати, які райони Харкова найспокійніші, а в яких краще не гуляти в темний час доби і не залишати машину без нагляду.

Також читайте у номері: "БЮТ кличе Кернеса в Раду через парку Горького". Після двотижневого протистояння захисники парку Горького були змушені покинути місце конфлікту, який вже отримав всеукраїнську популярність.