Південна залізниця (ПЗ) для забезпечення пасажирських перевезень влітку підготувала до відкриття 17 додаткових квиткових кас: 6 кас для продажу квитків на поїзди далекого сполучення (дві каси на станції "Харків-Пасажирський", одна - "Харків-Левада", також по одній касі в Кременчуці, Полтаві та Сумах) та 11 кас - приміського сполучення ("Харків-Пасажирський" - 3 каси, "Харків-Левада" - 2 каси, "Лосєво" - 1 каса, а також по одній касі на станціях "Полтава- Південна" і "Полтава-Київська", в Гребінці, Кременчуці та Сумах). Про це повідомили "SQ" у прес-центрі Південної залізниці.

Також у прес-центрі відзначили, що Південна залізниця продовжує впроваджувати послугу з резервування та оплати проїзних документів через інтернет. З 1 січня до 20 травня 2010 р. зарезервовано через сайт "Укрзалізниці" з подальшим оформленням у касах Південної залізниці 141 місце, через сайт Південної залізниці - 822 місця.

Довідка "SQ". Обслуговування пасажирів з оформлення проїзних документів здійснюється у 443 квиткових касах Південної залізниці (для далекого сполучення - 105 кас, приміського сполучення - 171, суміщених - 167).