"Час"
"Дозвіл міської СЕС на відкриття купального сезону отримано. Але не всіма". У Харкові - шість водойм. З них на 1 червня лише два отримали санітарні паспорти на роботу як місце масового відпочинку: Безлюдівське озеро - "ПП Єременко" і "Контакт плюс" на Журавлівці.

Читайте також у номері: "Арія заморського гостя. Куди еволюціонує ринок громадських ініціатив?". В Україні сформувалася ціла індустрія громадської діяльності зі своїми ринками послуг та пропозицій, маркетингом, ярмарками і навіть біржею. Зневажливе "грантоїди" змінив солідний і дещо парадоксальний термін "професійні неурядові організації", стверджує авто статті.

"Сьогодні"
"Губернатор Харківщини та його заступники купили байки". Обласні чиновники готові проміняти комфортні авто на ... велосипеди. Особистим прикладом вони будуть привчати харків'ян до здорового способу життя та економії бензину.

Читайте також у номері: "У Харкові надули мильний рекорд". Найбільш дитяче свято в році пройшло у Харкові тихо, хоча і з безкоштовним морозивом та мильними бульбашками. День захисту дітей святкували в економваріанті: без австрійських динозаврів, пісочного містечка, китайських циркачів - обійшлися своїми силами.

"Слобідський край"
"Харківщіна та Луганщина обмінюються досвідом". Реформування медичної сфери, методи роботи з підприємцями, реконструкція стадіону "Металіст" - ці та багато інших досягнень Харківської області зацікавили делегацію Луганщини, яка відвідала наш регіон 31 травня, щоб ознайомитися з досвідом сусідів.

Читайте також у номері: "Іспити на носі: як підтріматі дитину?". Екзаменаційний період навчального року - це особлива пора і для школярів, і для батьків. Як допомогти дитині в цей складний період? У статті - поради лікарів, шкільних психологів та батьків зі стажем.