"Час"
"Тарифи на тепло підвищаться. Але не сильно. І не для всіх". Зараз  Харківська область повинна розплачуватися з газовиками за спожите блакитне паливо хоча б на 80% (у реальності ж рівень розрахунків складає 68%). А до 1 жовтня розрахунки необхідно довести до 100 відсотків.

Також читайте у номері: "Кінець питомої стихії?". Міністерство житлово-комунального господарства України ініціює створення єдиного національного регуляторного органу, який буде координувати тарифну політику на місцях.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"У Крим поїдуть усі?". Початок літніх відпусток поки не збільшив черги біля кас Південного вокзалу, хоча квитків продається навіть більше, ніж минулого року. Скільки коштують квитки у перекупників і за скільки на півострів довезуть на таксі або автобусі, дізнавався кореспондент газети.

Також читайте у номері: "Безкоштовного катання на каруселях дітлахи не дочекалася". Мабуть, це єдине, що засмутило дітей та їхніх батьків у День захисту дітей. Взагалі ж свято відзначили з розмахом - квестами, фестивалями, театралізованими виставами.

"Сьогодні"
"У Харкові уболівальників рятували і сортували просто на землі". Вчора медики тренувалися надавати першу допомогу футбольним фанатам. Роль тіффозі виконували студенти медичного коледжу, а рятувати їх взялися співробітники швидкої, волонтери Червоного Хреста, фахівці Київського центру медицини катастроф і військові. Заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець залишився задоволений порятунком на арені, хоча помилок уникнути не вдалося.

Також читайте у номері: "Врятувати ХАЗ допоможе позика". У столиці придумали план порятунку ХАЗу. Повернути заводу колишню славу допоможуть банківські облігації, а в подальшому - вихід на внутрішній ринок. Поки наші Ан-74 в Україні нікому не потрібні: перевагу надається second hand Embraer з Бразилії та Boeing. Останні три місяці для заводу стали важкими - робочі знову не отримують зарплату.