Урочисте відкриття парку динозаврів відбулося 1 червня у Харкові, на пл.Свободи. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради. У парку представлений у натуральну величину 51 експонат тварин, які населяли нашу планету багато тисячоліть тому. Щодня будуть проводитися уроки історії, на яких можна дізнатися про життя, яка існувала задовго до нашої ери.
В урочистій церемонії відкриття взяли участь голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та секретар міської ради Геннадій Кернес.
"Бажаю дітям і батькам, харків'янам та гостям нашого міста, протягом місяця, під час якого буде знаходитися на площі парк динозаврів, дізнатись якомога більше про тих істот, які населяли нашу планету мільйони років до нашої ери. А, відвідавши парк, закарбувати свої спогади в малюнках, тому що після його закриття ми обов'язково проведемо конкурс на кращий малюнок серед маленьких відвідувачів ", - зазначив Г. Кернес.
Планується, що в парку "зацвіте" Дерево відгуків. "1 червня вона ще буде без листя і крони. Але ми сподіваємося, що до кінця перебування Парку динозаврів в Харкові воно обросте імпровізованій листям. Кожна дитина чи дорослий, які відвідали Парк динозаврів, будуть мати можливість написати свій відгук і повісити його на це дерево" - заявила директор Департаменту культури Харківської міськради Світлана Бабицька.
Парк динозаврів буде працювати щодня з 10.00 до 21.00 до 30 червня.