"Вечірній Харків"
"Переможниця шоу не підвела харківських викладачів". Французька пісня "Je suis Malade", вивчена за три дні, допомогла незрячій полтавчанці Олені Ковтун перемогти в шоу "Україна має талант - 2" та отримати мільйон гривень. Вокальній майстерності дівчина вчилася у Харкові. У Харківському музичному училищі ім. Лятошинського, де Олена навчалася на відділенні академічного вокалу, її пам'ятають як неординарну і старанну студентку.

Також читайте у номері: "Миротворці хоч зараз готові їхати в гарячі точки". 29 травня українські військові відзначили Міжнародний день миротворців. З моменту проголошення незалежності країни вони встигли взяти участь у десятках миротворчих операцій на території інших країн, де виявили себе як справжні професіонали. Про службу в незвичних, а іноді й небезпечних умовах кореспонденту газети розповіли учасники бойових дій в Сьєрра-Леоне та Іраку.

"Час"
"Чи легко бути дитиною?". Сьогодні Харків перетвориться на місто дитинства. Для винуватців традиційного першочервневого свята придумано багато чого - і Місто динозаврів, і міжнародний фестиваль дитячої моди, і квест за мотивами дитячих казок, і рок-фестиваль. Зрозуміло, що особливу увагу буде приділено дітлахам, яким із різних причин не дуже пощастило в житті. Хтось втратив батьків, а хтось сам від них утік. У Харкові близько 56 тисяч маленьких інвалідів, і багато хто з них знаходяться мало не в цілодобовому ув'язненні.

Також читайте у номері: "Красиво шити не заборониш ...". Студентки художньо-графічного факультету Харківського національного педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди Людмила Картавцева, Марія Солових і Євгенія Пучкова удостоєні Гран-прі на конкурсі молодих дизайнерів "Твій стиль - мода", вперше проведеному Спілкою підприємців Харківської області.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"З бочок наливають полтавський квас з терміном придатності дві доби". У нашому місті відкрили сезон продажів бочкового напою, який при вдалій погоді триватиме до жовтня.

Також читайте у номері: "Син Кернеса Родіон прийшов на випускний у джинсах, а Алла Добкіна - у вечірній сукні". Цього року на загальноміському прощанні зі школою було одразу двоє VIP-випускників. Діти губернатора і мера святкували зі своїми однолітками до першої ночі.

"Сьогодні"
"Депутати сіл вимагають надбавки космонавтів". Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області пропонує включити обранців у селах до категорії осіб, які мають право на отримання надбавки до пенсії за особливі заслуги.

Також читайте у номері: "Стіна в парку: "Нам ніхто не платив". На другому тижні протистояння в парку Горького вийшло на міжнародний рівень. Активісти кажуть, що ще в п'ятницю до президента УЄФА Мішеля Платіні пішов лист зі скаргою, а біля консульства України в США пройшов міні-мітинг на підтримку харківського парку. Відступати обидві сторони не планують: комунальники збираються вчасно  здати дорогу від Сумської до Новгородської, а ентузіасти - завадити їм це зробити.