Харківська команда дизайнерів "Графпром" зайняла перше місце на всеукраїнському конкурсі молодих дизайнерів "Desing Tomorrow" в номінації "Принт". Завданням для учасників конкурсу було створення бренду України. Харків'янам вручили приз - 10 тис.грн. Про це 1 червня повідомили "SQ" в Молодіжій організації Харківського національного економічного університету (в університеті пройшла презентація конкурсу).

Протягом двох місяців після офіційного старту конкурсу (24 березня), організатори отримали понад 600 робіт з різних куточків України. Серед міст країни найбільш активним виявився Харків. Музикант, дизайнер і творчий координатор журі Павло Гудімов зазначив: "Харківська дизайнерська школа показала серйозну підготовку. На сьогоднішній день Харків є одним з лідерів серед шкіл дизайну, зокрема, графічного". Конкурс мав ще дві номінації: лого/знак і new media. У першій переможцем став одесит, у другій переможця не визначили. Роботи переможців і фіналістів конкурсу візьмуть участь у виставці в Києві.
 

Довідка "SQ". Організатор конкурсу - дизайн-бюро "Karandash Graphik Design Bureau". До складу журі увійшли українські дизайнери, керівники дизайнерських студій, діячі мистецтва і культури, зокрема, музикант, дизайнер Павло Гудімов і письменник, засновник видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" Іван Малкович. Учасникам пропонувалося створити новий сучасний символ країни, який би відображав український менталітет, асоціювався з Україною. Роботи приймалися в трьох номінаціях: лого / знак (логотип, картинка), принт (принти, постери, графіка на носіях (сумці, футболці), різна сувенірна продукція) і new media (флеш-анімація, веб-дизайн, веб-банер або будь-яка медіапродукції, що є інтерактивною і поширювана цифровими методами).