ВАТ "Харківгаз" 28 травня привітало випускників підшефної Кочетокської школи-інтернату (Чугуївський р-н, сел.Кочеток) із закінченням школи. Про це 1 червня повідомили "SQ" в прес-службі компанії. Подарунки випускникам від колективу підприємства (електричні чайники і фени для волосся) та профспілки (пледи) вручив директор з охорони праці, заступник голови профспілки працівників "Харківгазу" Олександр Сазонов.

Підприємство шефствує над школою більше десяти років, регулярно проводить благодійні акції для учнів. Зокрема, школа отримала спортивний інвентар і тренажери, масажний стіл, розвиваючі ігри та книги, завдяки чому облаштовано спортивний зал, медичний кабінет, кімнату інтелектуального розвитку та бібліотеку.
 

Довідка "SQ". ВАТ "Харківгаз" забезпечує газом 442 тис. абонентів Харківської області, транспортує природний газ 180 промисловим, 2 тис. 578 комунально-побутовим та 736 бюджетним підприємствам та організаціям. Підприємство обслуговує більше 16 тис.км розподільних газопроводів, 1 тис. 127 газорегуляторних пунктів, 1 тис. 135 шафових газорегуляторних пунктів, 1 млн. одиниць внутрішньобудинкового газового обладнання.

Кочетокська школа-інтернат заснована в 1997 р. Зараз в ній в 1-11 класах навчається близько 100 дітей-сиріт віком від 7 до 18 років.