Оксана Бондаренко, яка вистрибнула 22 січня через вікно Лозівського міськвідділу міліції, вночі 1 лютого померла в лікарні. Про це повідомила "SQ" її мати.

Напередодні О.Бондаренко підключили до апарату штучного дихання, але це її не врятувало. Мати загиблої має намір після похорону звернутися до прокуратури зі скаргою на дії правоохоронців.

Довідка "SQ". 22 січня мешканка Лозової 1974 р.н. вистрибнула з вікна третього поверху Лозівського міськрайвідділу міліції. Її запросили до слідчого, оскільки вона є підозрюваною у кримінальній справі, порушеній за фактом скоєння крадіжки (ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу). З 11.30 підозрювана перебувала у кабінеті слідчого, їй було пред'явлено звинувачення у скоєнні вказаного злочину, і вона повністю визнала свою провину і дала слідчому необхідні свідчення. О 13.30, після завершення слідчих дій, жінці запропонували взяти участь у відтворенні обставин крадіжки. Вона погодилася, а потім попросилася в туалет, з вікна якого і вистрибнула.

Раніше, 9 січня, з кабінету, розташованого на четвертому поверсі Лозівського міського відділення міліції, вистрибнув 39-річний Ласло Коломпаров. Він був доставлений у відділення міліції за підозрою в незаконному зберіганні наркотиків. Після прибуття до міськвідділу чоловік вистрибнув з вікна, отримавши важкі травми. Пізніше Л.Коломпаров помер у Лозівській центральній районній лікарні. Міліціонери, які допустили те, що він вистрибнув з вікна, отримали дисциплінарні стягнення. Порушено кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень працівниками Лозівського міськвідділу, яке супроводжувалося насильством і застосуванням дій, які спричинили тяжкі наслідки.